طرز تهیه ماکارونی - ماکارونی يا اسپاگتی از غذاهای ملی ایتالیائیها و مانند برنج در ایران غذای روزانه اغلب خانوادههای آن کشور است همانطور که در طبخ برنج دقت کافی لازم است.
همانطور که در طبخ برنج دقت کافی لازم است تا نتیجه مطلوب بدست آيد براي طبخ ماکارونی نیز باید دقت نمود که بعد از طبخ خرد نشود و نرم و لطیف و بدون چسبندگی تهیه گردد ، ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب میکنیم و برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب میریزیم و بعد از جوش آمدن آب ،ماکارونی را در آن میریزیم و یکي دو قاشق روغن در آن میریزیم و میگذاریم بجوشد تا مغز ماکارونی کاملا نرم شود ولي زیاد له نشود سپس ماکارونی را در آبکش میریزیم و مقداری آب نیم گرم روی آن میدهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود . در صورتیکه بخواهیم اسپاگتی یا ماکارونی را قبلا آماده کنیم ، بعد از طبخ و ریختن آن در صافی ، آنرا در ظرف آب سرد میریزیم در این صورت اگر یکی دو روز هم بماند عیبی نخواهد داشت. اسپاگتی یا ماکارونی را ممکن است با انواع سس و پنیر رنده شده بدون گوشت يا به همراه سويا مرغ گوشت چرخ کرده و قارچ ماکارونی با مرغ و یا با پنیر پیتزا مصرف نمود . با انواع ماکارونی میتوانیم پنیر مصرف کنیم و معمولا پنیریکه بهمراه ماکارونی به مصرف میرسد پنير هلندی یا گرویر رنده شده است . در این مطلب سعی نمودیم طرز تهیه ماکارونی به ساده ترین روش و به سبک ایتالیایی آموزش داده شود.