حلوا ی ایرانی یکی از دسر های ایرانی میباشد که بدون شک در میان دسریجات بیشترین کاربرد را داراست اصلیترین ماده تشکیل دهنده آن آرد میباشد .
روغن را در ظرفی که بهترست باديه مانند باشد میریزیم روی اتش میگزاریم تا داغ شود بعد آرد را میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم و مرتب به هم میزنیم تا آرد کاملا سرخ شود و رنگش برگردد ( نکته مهم برای خوب شدن حلوا سرخ شدن آرد است یعنی باید آرد بحدی سرخ شود که رنگ آن خرمائی و عطر آن بلند شود در غیر اینصورت حلوا خوب روغن نمی اندازد و خوش طعم نمی شود ) و سپس شکر را با آب مخلوط میکنیم و میجوشانیم تا شکر آب شود ، آنگاه گلاب و زعفران سائیده را در شربت میریزیم و آرد سرخ شده را زمین می گذاریم و شربت را داخل ارد میریزیم و خوب بهم میزنیم تا شربت کاملا جذب حلوا بشود و حلوا روغن بیاندازد ، در صورتیکه مایه کمی شل بود یکی دو دقیقه حلوا را روی آتش می گذاریم ( بعد از ریختن شربت حلوا را نباید زیاد روی آتش گذاشست زیرا شربت آن می سوزد و حلوا زیاد خشک و سفت می شود ) بعد حلوا را در دیس میکشیم و کمی خلال پسته و بادام روی آن میپاشیم . باید ارد سرخ شده کمی سرد شود و شربت را با ان مخلوط کرد .
بازگشت به سایت خانه برگر