شیر برنج همانگونه که از نامش پیداست مخلوطی است از شیر و پرنج پخته که دارای خواص بسیار و همچنین دارای طعمی ملایم و خوشمزه میباشد .
برای تهیه شیر برنج ، برنج را بدقت تمیز میکنیم و خوب می شوئیم . ممکن است برنج را با مقداری آب دو ساعت خیسی کنیم تا زودتر بیزد ، بعد آب برنج را خالی می نمائیم و برنج را با دو لیوان آب میگذاریم کمی بپزد و نرم شود بعد آهسته بجوشد و کاملا پخته و غلیظ شود بعد گلاب را اضافه میکنیم و بعد از دو تا سه جوش در صورت مصرف خامه آنرا در شیربرنج می ریزیم و بلافاصله از روی آتش برمیداریم و در ظرفهای یک نفره یا دیس می کشیم و با شکر یا شیره یا انواع مربا مصرف میکنیم .
بازگشت به سایت خانه برگر