الو بستنی یا بستنی زرد الو برای تهیه این نوع بستنی ابتدا زرد آلو ها را بشویید و هسته گیری نمایید سپس آن را با سه قاشق آب بپزید تا نرم شود . پوره را در دستگاه غذا ساز بگذارید و کنار بگذارید.
تخم مرغ، زرده و شکر را با هم مخلوط کنید تا شکر حل شود و مخلوط یکدست و به رنگ لیمویی باشد. (این به راحتی می تواند در یک پردازنده غذایی انجام شود.)
در همین حال، کرم و شیر را با دانه های وانیل و گشنیز گرم کنید و قبل از اینکه مخلوط به نقطه جوش برسد، از روی شعله برداشته شود.
مخلوط مواد را به صورت کم کم داخل تخم مرغ ریخته و کاملا مخلوط کنید.
پوره را به سطح ماهیتابه اضافه کنید و آن را روی سطح آب داغ و روی شعله متوسط قرار دهید. (شما همچنین می توانید یک ماهیتابه ضخیم روی یک تخت آهن بر روی یک شعله کم استفاده کنید.) کوک تا زمانی که به قوام خرد شده ضخیم شود.
مخلوط از روی حرارت برداشته شود و سرد شود.مخلوط را به یک کاسه اضافه کنید و پوره زردآلو را اضافه کنید. کاملا خنک کن، سپس مخلوط را در دستگاه بستنی ساز قرار دهید و به دنبال دستورالعمل های تولید کننده بگردید.