حریره بادام یا فرنی بادام غذائی است که معمولا برای بچه ها و بیمارانی که ناراحتی معده دارند توصیه میگردد که دارای خواص زیادی بوده و عموما مورد علاقه کودکان است.
برای تهیه حریره بادام ، روی بادام ابجوش میریزیم و پوست آنرا فوری میکنیم ( ممکن است از بادام پوست گرفته آماده استفاده کنیم در اینصورت ۱۵۰ گرم کافی است ) بعد آنرا چرخ میکنیم و در پارچه نازکی میریزیم و ۲ تا ۳ لیوان آب روی آن میریزیم و شیره بادام را خوب میگیریم بطوریکه آب کاملا سفید و کمی غلیظ شود و بشكل شیر در بیاید و بعد آرد برنج را در آن حل میکنیم و شکر را نیز اضافه می نمائیم و در ظرف لعابی میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب بهم میزنیم تا جوش آمده کمی غلیظ شود و بعد از روی آتش برمیداریم در ظرف میریزیم و بعد از سرد شدن صرف میکنیم چون حریره برای مریض است شکر آن هرقدر کمتر باشد . بهتر است و تا حدیکه قابل خوردن باشد ، میشود شکر آنرا کم یا زیاد نمود .
بازگشت به سایت خانه برگر