امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

کاچی یکی دیگر از دسرهای خوشمزه ایرانی میباشد که بسادگی قابل تهیه و کاربرد فراوان دارد همچنین زمان آماده سازی این دسر بسیار کوتاه میباشد .

برای تهیه کاچی مانند حلوا  آرد را سرخ میکنیم و شکر رابا ۱۰ تا ۱۲ لیوان آب میجوشانیم تاشکر آب شود ، شربت را از صافی رد میکنیم و زعفران حل شده در آب جوش را با شربت مخلوط میکنیم و حرارت آرد سرخ شده را ملایم میکنیم و بعد شربت آماده شده را بتدریج داخل آرد سرخ شده  ریخته و مرتب بهم میزنیم  تا آرد کاملا صاف شود ، بعد کاچی را می گذاریم آهسته بجوشد و به روغن بیافتد در صورتیکه مایه کمی غلیظ شود مختصری آب به آن اضافه میکنیم ( توضیح انکه آرد کاچی را  باید کمی کمتر از حلوا سرخ کرد و کافی است که رنگ آن طلایی شود ، کاچی را با آرد برنج هم میتوان تهیه نمود و کافی است که بجای آرد گندم آرد برنج مصرف کنیم ) .

بازگشت به سایت خانه برگر

مواد لازم میزان
1 آرد گندم نیم کیلو
2 روغن نیم کیلو
3 شکر یک کیلو
4 زعفران یک مثقال
5 آب ۱۰ تا ۱۲ لیوان
6 گلاب نصف لیوان
میزان کالری 189 cal در ۱۰۰ گرم
میزان چربی 11 gr
دسته بندی دسر ایرانی
نوشتن دیدگاه