کاچی یکی دیگر از دسرهای خوشمزه ایرانی میباشد که بسادگی قابل تهیه و کاربرد فراوان دارد همچنین زمان آماده سازی این دسر بسیار کوتاه میباشد .
برای تهیه کاچی مانند حلوا آرد را سرخ میکنیم و شکر رابا ۱۰ تا ۱۲ لیوان آب میجوشانیم تاشکر آب شود ، شربت را از صافی رد میکنیم و زعفران حل شده در آب جوش را با شربت مخلوط میکنیم و حرارت آرد سرخ شده را ملایم میکنیم و بعد شربت آماده شده را بتدریج داخل آرد سرخ شده ریخته و مرتب بهم میزنیم تا آرد کاملا صاف شود ، بعد کاچی را می گذاریم آهسته بجوشد و به روغن بیافتد در صورتیکه مایه کمی غلیظ شود مختصری آب به آن اضافه میکنیم ( توضیح انکه آرد کاچی را باید کمی کمتر از حلوا سرخ کرد و کافی است که رنگ آن طلایی شود ، کاچی را با آرد برنج هم میتوان تهیه نمود و کافی است که بجای آرد گندم آرد برنج مصرف کنیم ) .
بازگشت به سایت خانه برگر