مسقطی یکی از دسرهای ایرانی میباشد که اصالتی شیرازی دارد و به دو روش مسقطی شیرازی و مسقطی زعفرانی تهیه میگردد ، در این مقاله طرز تهیه نوع شیرازی مدنظر است .
برای تهیه مسقطی نشاسته را در ۶ تا ۷ پیمانه آب سرد حل کرده و از صافی رد میکنیم و در ظرف لعابی تمیزی میریزیم سپس ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم میزنیم تا مایه جوش آید و کمی غلیظ شود ، سپس شکر و گلاب را اضافه میکنیم و خلال بادام را میشوئیم و داخل آن می ریزیم سپس روغن را داغ و به مایه اضافه میکنیم و مسقطی را بهم میزنیم تا تمام مواد مخلوط شود . مایه غلیظ را در پیاله های کوچک بلوری میریزیم و روی آنرا با کمی پسته چرخ کرده تزئین مینماییم . ممکن است به جای ۱۰۰ گرم روغن ۱۵۰ گرم کره را بدون داغ کردن و جرم گرفتن مصرف نمود . ممکن است نشاسته کمی ترش باشد در اینصورت باید مقداری اب سرد روی نشاسته ریخت ، مخلوط نمود و بعد از رسوب شدن نشاسته آب آنرا خالی کرد و بعد آب منظور شده را به آن مخلوط نمود .
بازگشت به سایت خانه برگر