امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

‎طرز تهیه ته چين مرغ یا گوشت بره از آن دسته غذا هایی میباشد که براحتی در منزل هم بصورت ته چین مرغ مجلسی در فر یا بدون فر به همراه بادمجان قابل تهیه میباشد.

مرغ یا گوشت بره را پخته بطوریکه پس از پختن يك  استکان آب داشته باشد  استخوانهای مرغ يا بره را ميگيريم و زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم . ماست را بهم میزنیم و نصف از زعفران سائيده حل شده در آبجوش را در کمی نمک فلفل و سه عدد زرده  تخم مرغ داخل ماست میریزیم و بهم میزنیم و گوشت مرغ یا بره را در ماست . مي خوابانیم و ( بهتر است گوشت را روز یا شب قبل در ماست بخوابانیم ) پلو را آبکش میکنیم ته یک ظرف نسوز را دو سه عدد زرده تخم مرغ ، نصف از روغن و یکی دو ملاقه از ماستی که گوشت را در آن خواباندهایم در آن میریزیم و دو سه کفگیر برنج در این مایه میریزیم و مایه را در ته ظرف با پشت قاشق صاف میکنیم . مقداری گوشت روی برنج می چینیم و مقداری برنج روى آن و بقیه گوشت را روی برنج میریزیم و با بقیه برنج روی گوشت را می پوشانیم و با قاشق برنج را کمی فشار ميدهيم  که به هم بچسبد و آب مرغ را با بقیه زعفران و سه قاشق سوپخوری روغن آب کرده و با بقیه ماستی که در ظرف باقی مانده مخلوط میکنیم این مایه را روی سطح برنج میدهیم در ظرف را می بندیم و بدون فر ظرف را روی اتش قرار میدهیم تا دو ساعت میگذاریم دم بکشد (با فر حرارت فر ۳۵۰ درجه فارنهایت بمدت یک ساعت ونیم ) توضیح اینکه  هر قدر حرارت ملایم تر و مدت طبخ  ته چين مرغ يا بره طولاني تر باشد ته ديگ ته چين مرغ کلفت تر میشود ، در کشیدن کمی روغن داغ کرده روی ته هنگام سرو ته چین كمي روغن آب كرده و روي برنج میدهیم ، در صورتیکه در ظرف نسوز آماده کردیم ممکن است بطور قالبی در دیس برگردانیم و در صورتی که در دیگ مسی تهیه نمودیم دیگ را از روی اتش برمیداریم و در ظرف آب سردی قرار میدهیم تا کمی سرد شود و موقع کشیدن بطوری که گوشت و برنج از هم جدا نشود بصورت تکه تکه برنج را با کفگیر در دیس میکشیم و دقت میکنیم دیگ آن با مقداری گوشت و برنج از ته دیگ جدا شود و این ته دیگ را روی دیس پلو می چینیم . ممکن است ته چین را در تابه مسی متناسب با مقدار مواد تهیه کرد در این صورت  ممکن است قطر برنج کمتر و تهدیگ آن بیشتر میشود .ممكن است  دو کیلو ماست کیسه را در دستمالی بریزیم آب آن که گرفته شد و در حدود یک کیلو گردید بصورت طرز تهیه فوق مصرف کنیم .

TAHCHIN MORGH RECIPE

مواد لازم میزان
1 برای ۶ تا ۸ نفر
2 گوشت بره دو کیلو
3 یا یک عدد مرغ پاک کرده یک و نیم کیلویی
4 ماست کیسه یک کیلو
5 زعفران سائیده دو قاشق مرباخوری
6 برنج یک کیلو
7 روغن دو و نیم کیلو
8 تخم مرغ پنج تا شش عدد
میزان کالری 880 cal در 100 گرم
میزان چربی 15 gr
دسته بندی غذای ایرانی
نوشتن دیدگاه