امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

کباب کوبیده یکی از غذا های اصیل ایرانی است که هر چند در ظاهر ساده اما برای تهیه این غذای ایرانی خوشمزه باید نکات زیادی را در نظر گرفت.

برای تهیه کباب کوبیده باید گوشت و پیاز و نمک و فلفل را باهم مخلوط کنیم و خوب مالش دهیم تا گوشت کاملا چسبندگی پیدا کند ، بعد دست را مرطوب می کنیم و از مایه گوشت بر میداریم و بسیخ میکشیم و با انگشت کمی فشا ر میدهیم تا گوشت به سیخ بچسبد و سطح آن صاف شود ، آنگاه آتش فراوان را که کاملا گرفته است روی منقل صاف میکنیم و سیخ ها را روی آتش می چینیم و فوری اتش را باد میزنیم تا گوشت خودش را بسیخ بگیرد و از آن نریزد وقتی گوشت کمی برشته شد ، دیگر آتش را باد نمیزنیم تا مغز گوشت بپزد باید دقت کرد که کبابها زیاد برشته و خشک نشوند کبابها را در دیس میکشیم و روی آن را کمی سماق کوبیده میپاشیم . اگر بخواهیم کباب چربی کمتر داشته باشد میتوانیم گوشت ران را بهمین طریق کباب تهیه کنیم ولی البته گوشت اگر کمی چرب باشد کباب آن خوشمزه تر میشود . معمولا گوشت کباب را از قسمت قلوه گاه گوسفند که زیر شکم حیوان است تهیه میکنند ولی این گوشت بسیار چرب است و با رژیم غذائی سازگار نیست . در صورتیکه کباب را از گوشت قلوه گاه تهیه کردیم ممکن است در یک کیلو گوشت دو عدد تخم مرغ هم بزنیم تا از ریختن گوشت در آتش جلوگیری شود - کباب کوبیده یا برگ را در فر نیز می توان تهیه کرد البته کباب روی آتش بهتر تهیه میشود ولی از فر بلحاظ آسانی کار میتوان استفاده کرد و در صورتیکه بخواهیم کباب کوبیده را در فر تهیه کنیم سیخهای کباب کوبیده را در دیسی می چینیم ۵ درجه گرم میکنیم و دیس کباب را روی آخرین پنجره بطرف بالا قرار میدهیم و میگذاریم در حدود بیست دقیقه بماند و گاهی سیخها را چرخ می دهیم برای تهیه کباب برگ در فر سیخهای کباب را در دیس می چینیم و حرارت فر را روی آخرین درجه قرار می دهیم و دیس کباب را در زیر قسمت مخصوص فر که شعله در آن قرار دارد می نهیم و میگذاریم تا حداکثر ده دقیقه بماند در این فاصله گاهی سیخها را کمی پشت و رو میکنیم و کمی کره یا روغن اب کرده روی کبابها میدهیم . باید دقت کرد کباب زیاد در فر نماند زیرا خشک و سفت میشود .

KABAB KOOBIDEH RECIPE

مواد لازم میزان
1 گوشت سردست چرخ کره نرم یک کیلو
2 پیاز رنده کرده نرم دو تا سه عدد
3 نمک و فلفل به مقدار کم
میزان کالری 380 cal در 100 گرم
میزان چربی 30 gr
دسته بندی غذای ایرانی
نوشتن دیدگاه